WAT ONS BEZIG HOUDT, ZIJN DOELEN

I AM PT HIGH QUALITY TRAINING

maakt high quality personal training bereikbaar voor een grote groep mensen die de vurige wens hebben om onder hoogwaardige begeleiding te werken aan hun sportieve doelstelling maar simpelweg het budget niet hebben om dit te realiseren.

Als gevolg hiervan gaan ze vaak op eigen initiatief naar de sportschool en proberen ze er het beste van te maken. Het resultaat valt vaak tegen en de motivatie om te trainen verdwijnt daardoor als sneeuw voor de zon. Wat IAMPT betreft, behoort die situatie nu voorgoed tot het verleden. Want vanaf nu ligt kwalitatief hoogwaardige personal training binnen praktisch ieders handbereik.

Je traint in een premium private gym gelegen op een A-locatie met je eigen trainer al vanaf slechts €25,50 per training!

WELKOM IK BEN LEROY LOUISA

Welkom bij I AM PT, ik ben Leroy Louisa, 34 jaar en hoofdtrainer bij deze motivatie center in Rotterdam.

Het behalen van me persoonlijke, financiele en lichamelijke doelen heeft me altijd getriggerd om harder te gaan dan meeste . 9 jaar geleden heb ik het licht in het duister gezien. Met dagen van 12 uur op een ladder, sjouwen met allerlei zware spullen en een slecht eetpatroon…ga zo maar door. Langverhaal kort, ik was doodop. Ik moest een keuze maken. Dit doorhalen tot mijn pensioen, of mijn leefstijl veranderen en me droom waarmaken.

Dit is in het kort mijn verhaal, ik luister graag naar jou story. De waarde van IAMPT zijn het de verhalen die we veranderen, de doelen die we behalen, en de vriendschappen die we over houden. Neem gerust contact met ons op en we zullen samen aan jouw doelen en leefstijl werken.

WE IN THIS TOGETHER

MELD JE AAN

BEHAAL
JE DOELEN


Meld je vandaag aan voor een GRATIS consult bij ons prachtige pand fitness centre In Rotterdam


JA, IK WIL EEN GRATIS CONSULT
DIENSTEN

WELKE TRAINING PAST BIJ JOU


ONDEK ONZE TRAININGEN
AANMELDEN